Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning ApS har mere end 30 års erfaring fra gulvbranchen

Hvem er Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning?

Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning ApS ejes og drives af Bo Palm. Foruden Bo Palm, er der ansat 1 første mand, 1 bogholder, 4 gulvlæggere og 12 gulvslibere, alle med flere års erfaring. Firmaet har i mange år udført kvalitetsløsninger til både private og erhvervskunder – ingen opgaver er for store – ingen er for små.

Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning ApS er beliggende i Fredericia, men arbejder overalt i landet. Godt kvalitetsarbejde og højt samarbejdsniveau har givet Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning ApS et så godt omdømme, at også kunder langvejs fra benytter firmet. 

Hos Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning ApS udfører vi alt inden for gulvbehandling: Gulvafhøvling, gulvslibning, gulvlakering, ludbehandling, oliebehandling, vinyl, homogen vinyl, linoleum, tæpper, tæppefliser, laminatgulve, montering af nye trægulve, epoxy er blot nogle af de mange services vi tilbyder. 

Hos Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning ApS ser vi det som en kerneopgave at levere et fagteknisk højt niveau både når det drejer sig om slibning, efterbehandling af alle trægulve, træterrasser, bordplader samt behandling og montering af alle undergulve og gulvtyper. Derfor har vi stort fokus på produkt og materialers kvalitet, så vi leverer gulvløsninger af højeste & ensartet kvalitet. 

Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning ApS er et kvalitetsorienteret gulvfirma, som kan lægge og servicere alle typer gulve. Vi kan altid hjælpe dig med en uforpligtende vurdering af dit gulv og rådgiver dig gerne, så du får den flotteste og mest holdbare gulvløsning. Vi vil gerne besigtige opgaven, så vi har et godt grundlag for at rådgive dig. Så kontakt os med henblik på at lave en aftale.

Vi har fundet nogle af de billeder frem, vi har taget gennem årene, og lagt frem. Du kan se disse i vores katalog over tidligere opgaver.

Gulv limes på betondæk
Om du skal have renoveret dit gulv eller lagt nyt, kan vi hjælpe.

Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning ApS bestræber vi os på at opnå tilfredse kunder og effektivitet. Vores kvalitet er kendetegnet ved brugervenlige og driftssikre produkter.

Sammen med kunden tilstræber vi altid et effektivt flow i samarbejdet, med udgangspunkt i værdier som højt samarbejde, ærlighed, respekt, tillid, ansvarlighed og troværdighed. På denne måde mener vi, at vi når frem til behovsbaserede og omkostningseffektive kvalitetsløsninger.