Gulvbelægning af alle slags

Vi kan levere og montere dit nye gulv. Vi har over 30 års erfaring med gulve, og laver altid den flotteste og mest holdbare løsning.

Tæppefliser.

Tæppefliser er blevet meget moderne. Vores kompetente og dygtige gulvlæggere har megen erfaring i at montere denne gulvtype, lige som de er dygtige til at lave det nødvendige gulvarbejde der evt. skal udføres i forbindelse med montering af tæppefliser.

Tæppefliser fås med samme komfort og akustisk kvalitet som almindelige gulvtæpper. Lagenes struktur absorberer lyden fremragende og giver en behagelig rumklang, hvilket forbedrer lydniveauet i store og åbne rum. Netop derfor er tæppefliser ofte en god løsning til erhvervs- og institutionsmiljøer.

Tæppefliser er oftest kvadratiske udskæringer og fås i forskellige størrelser. De kan dog også fås i fx trekanter eller sekskanter.

En stor fordel ved tæppefliser er, at de er lette at fjerne. Hvis enkelte tæppefliser bliver ødelagte, kan disse skiftes enkeltvis. Fordelen er også, at der forholdsvist nemt kan skiftes ud i designet eller farven.

Kontakt os og få et tilbud på dit nye gulv

Vælger du Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning er du sikker på, at du får en professionel løsning. Vi har mange års erfaring og opbygget ekspertise inden for montering af alle slags tæppefliser og rådgiver dig gerne herom.