Gulvbelægning af alle slags

Vi kan levere og montere dit nye gulv. Vi har over 30 års erfaring med gulve, og laver altid den flotteste og mest holdbare løsning.

Linoleum.

Hvad er et Linoleums gulv?

Linoleum er slidstærkt og er hovedsageligt fremstillet af bæredygtigt materiale. Linoleum er det man kalder et kemisk-teknisk materiale, som fremstilles af naturmaterialer. Det er fremstillet af savsmuld eller korkmed, kogt linolie, harpiks, tørremiddel og farvepigment og fås med marmoreringer eller ensfarvet i baner eller fliser. Linoleumsgulv er anvendeligt i alle rum i boligen. Det er vigtigt at være opmærksom på, at linoleumsgulv i badeværelse kræver en speciel montering.

Linoleumsgulvet er let at vedligeholde pga. dets slidstærke overfladebehandling. Det holdes nemt rent ved blot at støvsuge og vaske med vand, evt. tilsat linoleums pleje.

Linoleum er også anvendelig hvis man ønsker gulvvarme.

Kontakt os og få et tilbud på dit nye gulv

Vælger du Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning som leverandør af dit nye Linoleumsgulv, er vi klar til at yde en professionel rådgivning. Vi har opbygget mange års erfaring i at rådgive vores kunder samt i at montere linoleumsgulve.