Gulvbelægning af alle slags

Vi kan levere og montere dit nye gulv. Vi har over 30 års erfaring med gulve, og laver altid den flotteste og mest holdbare løsning.

Lamelparket gulv.

Lamelparket gulv er et smukt, naturligt og slidstærkt trægulv, som er meget rengøringsvenligt, lunt og behageligt at gå på. Snavs binder ikke så let til en træoverflade og derfor er rengøringen ikke så tidskrævende.

Hvad er et lamelparket gulv?

Lamelparket gulv fås i mange forskellige træsorter som fx fyr, bøg, eg og ask og er naturligvis et naturprodukt. Et lamelpaket gulv er bygget op af stave, oftest 3 stave, som lægges i forskellige længder og placeres tilfældigt, så looket ikke er så ensartet, og alle gulve ikke er ens. Lamelparket er lamelopbygget, hvilket betyder at det er opbygget i flere lag. Det øverste lag består af et slidlag bestående af træ. Under dette er der et tykt mellemlag som består af krydsfiner, gran, fyr eller HDF. Det nederste lag består af en bundfiner. De tre lag tilsammen gør, at bevægelserne i selve lamelparket gulvet er minimeret væsentligt i forhold til massivt træ. Ligeledes vil brædderne ikke trække sig sammen, når de tørrer, hvilket giver et gulv med tætte og præcise samlinger, og du undgår hermed revner mellem brædderne.

Når du har valgt, hvilken træsort du synes, som passer bedst til din bolig, skal du efterfølgende tage stilling til, hvilken lakering dit nye gulv skal have. Hvis du ønsker et lysere gulv, skal du vælge en hvid matlak. Man kan også vælge en efterbehandling med olie eller sæbe.

Kontakt os og få et tilbud på dit nye gulv

Vælger du Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning som leverandør og montør af din nye lamelparket gulv, er du sikker på, at du får en professionel løsning. Vi har mange års erfaring og opbygget ekspertise inden for montering og efterbehandling af alle slags lamelparket gulve og rådgiver dig gerne herom.