Gulvafslibning

Hvis dit trægulv trænger til en slibning er du kommet til rette sted. Vi har over 30 års erfaring i slibning af gulve, og hjælper gerne med et uforpligtende råd eller et godt tilbud.

Trænger dit gulv til en slibning?

Der kan være flere årsager til, at dit gulv trænger til en slibning. Måske er behandlingen med lak, olie eller lud blevet slidt, eller gulvet er blevet ridset. Det kan også være at behandlingen er blevet misfarvet efter mange års brug.

Det kan være svært at vurdere om dit gulv trænger til en slibning, eller om det skal høvles. I nogle tilfælde kan man endda nøjes med en såkaldt letslibning, hvor det kun er den eksisterende overfaldebehandling der slibes i. Efter letslibningen kan der påføres en ny gulvbehandling.

Sådan foregår gulvslibningen

Alt efter hvor slidt dit gulv er, vil vi bruge forskelligt værktøj der passer til opgaven. Som udgangspunkt bruger vi en stor gulvslibemaskine, hvor sandpapiret sidder på en valse, hvilket giver en jævn afslibning. I kanterne bruger vi en speciel kantsliber, så vi kan føre den jævne slibning helt ud til kanten af rummet. Slibningen foregår i flere trin, hvor vi starter med groft sandpapir og løbende skruer kornstørrelsen op, så gulvet til sidst får en helt glat overflade. Ved letslibninger bruger vi et slibenet, der sikrer en god og ensartet slibning, uden der bliver fjernet for meget materiale.

Gulvbehandling efter slibning

Når gulvet er slebet, er det nødvendigt at afslutte med en efterbehandling. Efterbehandlingen beskytter gulvet mod fremtidens slid, og alt efter hvilken behandling der ønskes kan man påvirke tonen og udseendet af træet. De mest populære efterbehandlinger er lak, oliebehandling, ludbehandling og sæbebehandling.

Du får 30 års erfaring med i prisen

Ved Bo Palm Gulvaflibning og Gulvbelægning har vi mange års erfaring med slibning af gulve. Vores personale er nøje udvalgt, så alle er de dygtigste og kan løse selv avancerede gulvsliberopgaver. Vi laver altid en grundig vurdering af dit gulv inden arbejdet starter, og gennemgår processen med dig.

Hvis du har brug for rådgivning eller et helt uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer også gerne forbi og vurderer opgaven sammen med dig, så du er garanteret det bedste resultat.