Gulvbelægning af alle slags

Vi kan levere og montere dit nye gulv. Vi har over 30 års erfaring med gulve, og laver altid den flotteste og mest holdbare løsning.

Tæpper.

Hos Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning har vi også mange års erfaring i at lægge gulvtæpper. Vores kompetente og erfarne gulvlæggere er også dygtige til at udføre alle former for undergulvsarbejde i forbindelse med montering af gulvtæpper. Et gulvtæppe kræver et plant underlag, men er dog en smule mere fleksibelt end mange andre gulvtyper og kan lægges på eksisterende trægulv eller eksisterende klinkegulv.

Der findes som bekendt mange forskellige typer og farver gulvtæpper. Det er kun fantasien og pengepungen, der sætter standarden for, hvordan dit nye gulvtæppe skal se ud. Gulvtæpper fremstilles af mange forskellige typer materialer. Nogle er fremstillet af materialer, der er udvundet af naturen mens andre er syntetisk fremstillede. Egentlig er det ene materiale ikke bedre end det andet, idet de hver har deres styrker. Netop derfor er det kundens behov og smag der bør afgøre, hvilket materiale der vælges.

Syntetiske tæppe er meget slidstærke og netop derfor bliver de ofte valgt de steder i hjemmet, hvor der er størst slid samt til erhverv og kommercielt brug.

Hvis der ønskes et blødt og elastisk tæppe, kan vi anbefale et naturtæppe i uld. Et sådant tæppe har bedre genrejsningsegenskaber end fx et syntetisk tæppe. Netop uldtæppets blødhed gør, at mange ønsker dette gulvtæppe i soveværelse, værelser og stue.

Vi anbefaler at du får en vareprøve på det gulvtæppe som du ønsker at få lagt, så du kan tjekke, hvordan farven på tæppet ser ud i både dags- og aftenbelysning. Det er naturligvis også hensigtsmæssigt at teste, hvordan farven harmonerer i forhold til møbler mv.

Hvis der er en i husstanden der har husstøvmide allergi, anbefaler vi trægulv, men hvis dette ikke ønskes, anbefaler vi at I vælger et fladvævet gulvtæppe.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at når du vælger at lægge gulvtæppe, at ikke alle rum er egnede hertil. Her tænkes naturligvis på rum som køkken og badeværelse. Det er derimod oplagt at vælge gulvtæppeløsningen i stue, soveværelse og værelser. Man kan også vælge gulvtæppe på trappe, i entre og gang. Her er det dog vigtig at være opmærksom på, at vælge et slidstærkt gulvtæppe, idet gulvet i disse rum udsættes for mere slid. Hav altid overvejelser omkring, hvor meget slid der forventes på tæppet kontra tæppets kvalitet.

Hvis du vælger gulvtæppe til 1. sal, kan det være en god løsning i forhold til lydgener i stueetagen.

Kontakt os og få et tilbud på dit nye gulv

Vælger du Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning er du sikker på, at du får en professionel løsning. Vi har mange års erfaring og opbygget ekspertise inden for montering af alle slags tæpper og rådgiver dig gerne herom.