Gulvbelægning af alle slags

Vi kan levere og montere dit nye gulv. Vi har over 30 års erfaring med gulve, og laver altid den flotteste og mest holdbare løsning.

Hvilket gulv har du brug for?

Hos Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning fører vi et stort udvalg af gulve fra leverandører, som vi gennem en lang årrække har håndplukket. Vi leverer og monterer alle former for gulve, hvilket er en fordel for dig, hvis du er i tvivl om hvilket gulv der passer bedst til dit projekt. Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg hos dig og hjælper med at vurdere, hvilket gulv der vil passe bedst i dit hjem. Det kan være du savner et vedligeholdelsesfrit gulv i dit bryggers eller på badeværelset – eller hvis du ønsker et slidstærkt gulv i din garage eller værksted. Det kunne selvfølgelig også være, du ønskede et trægulv med gulvvarme, hvor der stilles helt særlige krav til kvaliteten af træet og monteringsarbejdet.

Vælg en troværdig gulvmand

Vi sætter en ære i at levere et ærligt og redeligt stykke arbejde. Desuden sørger vi altid for at give dig den bedst mulige pris – og vi aftaler altid prisen på forhånd. At få udskiftet gulve er et stort valg, og vi har fuld forståelse for, at det kan være en tidskrævende og langvarig proces at finde det helt rigtige gulv. Vi kommer gerne med helt uforpligtende forslag til, hvilket gulv der kan passe bedst i dit hjem.

At vælge en gulvmand handler i høj grad om at vælge en håndværker, man tør stole på. Et eksempel hvor det kan gå galt er, hvis undergulvet er i en dårlig forfatning, når der monteres et nyt gulv ovenpå. Dette kan resultere i sætningsskader og i værste fald, at hele gulvet skal pilles op igen. Vi undersøger altid dit gulv til bunds inden vi giver et tilbud, så du ikke risikerer at få store udgifter når vi først er gået i gang.

Before Image After Image

Før/efter billeder fra monteringen af tæppefliser på et kontor. Tæppefliser er slidstærke, men også nemme at udskifte, hvis uheldet skulle være ude. Før monteringen sørgede vi for at understøtte tæppefliserne, ved at spartle undergulvet op.

Before Image After Image

Her har vi udskiftet et gammelt udtjent parketgulv til et nyt og slidstærkt egetræs lamelparketgulv fra Tarkett, der leverer kvalitetsgulve i mange udformninger. Lamelgulvet er desuden lakeret – en opgave vi også gerne påtager os.

Kontakt os og få et tilbud på dit nye gulv

Vores fokus ligger på at levere den bedste kvalitet, til den billigst mulige pris. Derfor sigter vi altid efter at lave dit gulv rigtigt første gang. Hvis du mangler et nyt gulv, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller blot en snak om dine muligheder. Du kan starte med at ringe os op eller skrive en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.