Gulvbelægning af alle slags

Vi kan levere og montere dit nye gulv. Vi har over 30 års erfaring med gulve, og laver altid den flotteste og mest holdbare løsning.

Laminatgulv.

Laminatgulv er et slidstærkt gulvvalg. Laminatgulve består af flere lag, der er smeltet sammen i en lamineringsproces. Laminatens indvendige kerne består af en fiberplade med høj tæthed. Mønstret i laminaten består af et lag  plastmateriale, der imiterer udseendet af træ, sten eller andre materialer. Der findes også mangefarvede og mønstrede laminatgulve, som er fremstillet på samme måde. For alle laminatgulve, uanset udseende gælder det, at toplaget er forstærket med et slidlag af aluminiumoxid, der er et af naturens hårdeste materialer. Det er netop dette der gør, at laminatgulve er slidstærke og modstandsdygtige over for ridser, tryk, snavs, sollys og varme.

Laminatgulve er også anvendelige, hvis man har gulvvarme. Ligeledes er laminatgulve nemme at vedligeholde. Laminatgulve er vandafvisende, antistatisk samt lette at rengøre. Et laminatgulv fås som nævnt i udgaver, der ligner forskellige træsorter, og med en overflade, der giver gulvet et autentisk udtryk. Denne gulvtype er altså et godt alternativ til trægulv.

Kontakt os og få et tilbud på dit nye gulv

Vælger du Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning som leverandør af dit nye Laminatgulv, er vi klar til at yde en professionel rådgivning. Vi har opbygget mange års erfaring i at rådgive vores kunder samt montere laminatgulve.