Gulvefterbehandling

Gulvbehandling

Gulvefterbehandling

For at få det optimale ud af dit gulv efter afslibning eller afhøvling skal det have en efterbehandling. En efterbehandling er det sidste led til at give dine gulve endnu mere nyt liv og med den rette efterbehandling kan du forlænge gulvets levetid.

Det kræver dog, at du vælger den rette efterbehandling. Der findes en lang række af forskellige efterbehandlinger og det er ikke dem alle, der passer til alle gulve. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i dem alle og derfor er det altid en god ide at få rådgivning af en fagmand, når du skal vælge den rette efterbehandling.

 

Vælg den rigtige efterbehandling

Inden for efterbehandling af gulve er de mest populære løsninger olie, sæbe, lak og lud. Hvilken løsning, der er den ideelle for dit gulv, afhænger i høj grad af hvilket udtryk, dit gulv skal have, hvilken træsort, gulvet er lavet af, og hvor meget, der slides på det.

Når du har valgt den type efterbehandling, som du ønsker dit gulv skal have, er det tid til at vælge produkt. Her er det vigtigt at vælge et, der har en god kvalitet. Hvis ikke risikerer det at ødelægge et godt resultat og i sidste ende at blive dyrere end forventet. Og når du har investeret i en gulvafslibning eller afhøvling, er det ærgerligt at ende op med et resultat, du ikke er tilfreds med, fordi du ikke prioriterede en god efterbehandling.

 

Den professionelle løsning til flottere gulve

Hos Bo Palm Gulvafslibning lytter vi til dine ønsker og behov – men med respekt for dine penge. Vi kan rådgive dig om hvilken efterbehandling, du skal vælge, og hjælpe dig med at give dine gulve det sidste finish.

Med mange års erfaring med alle former for efterbehandling sikrer vi det perfekte gulvresultat lige meget hvilken løsning, du vælger.

Du kan finde en mere udførlig beskrivelse af de forskellige former for efterbehandling i menuen under services.

Comments are closed.