Gulvafhøvling

Gulvafhøvling

En gulvafhøvling udføres, hvor en afslibning ikke er nok. Men at vurdere, hvad et gulv har brug for, kan være svært. Derfor bør beslutningen udføres af en fagmand. Hvis man udfører en afhøvling, hvor der ikke er tilstrækkeligt med gulv tilbage, risikerer man nemlig at ødelægge gulvet.

Det kan ligeledes anbefales at få en fagmand til at udføre afhøvlingen, da en dårlig afhøvling kan gøre mere skade end gavn. En professionel har både de rigtige maskiner og den nødvendige erfaring til at opnå et fuldstændig plant resultat.

 

Efter afhøvling kommer afslibning

Når vi hos Bo Palm Gulvafslibning afhøvler gulve, bruger vi en gulvhøvl, der bearbejder gulvene med knive, mens der ved slibning bruges sandpapir. Det er de færreste gulve, der har brug for afhøvling, men det kan være nødvendigt ved gamle plankegulve med mørk fernis, gulve med dybe skader eller gulve, der er meget skæve og bølgede.

Efter afhøvling vil gulvet fremstå plant. En afhøvling kan dog ikke stå alene og vil altid skulle efterfølges af en afslibning.

 

Ærlig og faglig rådgivning

Hos Bo Palm Gulvafslibning har vi stor erfaring med afhøvling af gulve. Du vil altid kunne få en professionel vurdering af, om dit gulv har brug for en afhøvling eller en afslibning er nok. Vi vil altid give en ærlig og faglig vurdering, for hos os tror vi på tillid.

Vores faglighed kommer også til udtryk i vores arbejde med dit gulv. Vi leverer solidt håndværk og et resultat, du bliver glad for. Vi benytter udelukkende professionelle maskiner og erfarne håndværkere og vi arbejder altid ud fra respekt for dine gulves struktur og historie.

Comments are closed.